Tatar z lubelskiej
jagnięciny z chlebem
na zakwasie
Świeży zielony groszek
z werbeną, tymiankiem cytrynowym,
bulionem z boczku wędzonego
i suszona ikrą z sandacza
„Risotto” z białych szparagów
z dojrzewającym kozim
serem i rzepakiem
Surowa wołowina
z dzikim czosnkiem i pleśnią
z koziego twarogu
Deser z drzewa brzozowego
Pstrąg, nasturcja
i szparagi chmielowe
Kacza wątroba
z tokajem i bzem
Leśny bulion
z ziemniakiem
z ogniska
Lody z kalafiora
z lawendą
Wędzony węgorz z ogórkiem, chrzanem i kaczą wątrobą
Jabłka welland z sadu od Lipnickich pieczone z sosną
Deser ze słonecznika z orzechem
Pierogi z kominkami, palonym masłem i kawiorem z jesiotra (Antonius Caviar Siberian 6*)
Lody z kalafiora z lawendą
Tatar z lubelskiej jagnięciny z chlebem na zakwasie
Świeży zielony groszek z werbeną, tymiankiem cytrynowym, bulionem z boczku wędzonego i suszona ikrą z sandacza
Lody szparagowe z syropem sosnowym
„Risotto” z białych szparagów z dojrzewającym kozim serem i rzepakiem
Surowa wołowina z dzikim czosnkiem i pleśnią z koziego twarogu
Mleczna jagnięcina z ziemniakiem pieczonym w soli
Deser z drzewa brzozowego
Pstrąg, nasturcja i szparagi chmielowe
Sum wiślany ze strzałką wodną, jałowcem i dzikimi ziołami
Kacza wątroba z tokajem i bzem
Leśny bulion z ziemniakiem z ogniska
Palona kapusta z dżemem pomidorowym i żółtkiem