Dania

Forszmak lubelski

Tatar z lubelskiej
jagnięciny z chlebem
na zakwasie

Świeży zielony groszek
z werbeną, tymiankiem cytrynowym,
bulionem z boczku wędzonego
i suszona ikrą z sandacza

„Risotto” z białych szparagów
z dojrzewającym kozim
serem i rzepakiem

Surowa wołowina
z dzikim czosnkiem i pleśnią
z koziego twarogu

Deser z drzewa brzozowego

Pstrąg, nasturcja
i szparagi chmielowe

Kacza wątroba
z tokajem i bzem

Leśny bulion
z ziemniakiem
z ogniska

Lody z kalafiora
z lawendą

Wędzony węgorz z ogórkiem, chrzanem i kaczą wątrobą

Jabłka welland z sadu od Lipnickich pieczone z sosną

Forszmak lubelski

Deser ze słonecznika z orzechem

Pierogi z kominkami, palonym masłem i kawiorem z jesiotra (Antonius Caviar Siberian 6*)

Lody z kalafiora z lawendą

Tatar z lubelskiej jagnięciny z chlebem na zakwasie

Świeży zielony groszek z werbeną, tymiankiem cytrynowym, bulionem z boczku wędzonego i suszona ikrą z sandacza

Lody szparagowe z syropem sosnowym

„Risotto” z białych szparagów z dojrzewającym kozim serem i rzepakiem

Surowa wołowina z dzikim czosnkiem i pleśnią z koziego twarogu

Mleczna jagnięcina z ziemniakiem pieczonym w soli

Deser z drzewa brzozowego

Pstrąg, nasturcja i szparagi chmielowe

Sum wiślany ze strzałką wodną, jałowcem i dzikimi ziołami

Kacza wątroba z tokajem i bzem

Leśny bulion z ziemniakiem z ogniska

Palona kapusta z dżemem pomidorowym i żółtkiem