Zespół

 


Kamil Raczyński

Młody i wyjątkowo utalentowany kucharz. Swoją wiedzę i doświadczenie zawodowe zdobywał u najlepszych w Polsce i zagranicą – między innymi w Instytucie Kulinarnym Paula Bocuse’a w Lyonie czy restauracji Reiterzimmer w hotelu Alpenhof Murnau w Bawarii. Od 2015 roku pracuje jako sous chef w koncepcie Water&Wine. Z wielką pasją śledzi i wyszukuje najciekawsze nowości na światowym rynku gastronomicznym. Kreator nowych przepisów i nietypowych połączeń smaków.


Michał Krzysiak

Doświadczenie zdobywał przede wszystkim za granicą. Zaczynał w Szwajcarii, kolebce cukiernictwa, później pracował w gwiazdkowej hiszpańskiej restauracji Casa Jose, skąd przeniósł się do Edynburga. Po powrocie w rodzinne strony, do Sadurek, na nowo zaczął odkrywać lokalne smaki, które teraz wprowadza do naszego menu.


Ewelina Łebkowska

Młoda, energiczna pasjonatka fine diningu. Jedyna kobieta w zespole. Absolwentka AWF. Pasję do gotowania poczuła podczas studiów, zainspirowana smakami odkrywanymi podczas dalekich podróży. Stale poszerza swoją wiedzę dzięki stażom w najlepszych restauracjach na świecie, m. in. w Stanach Zjednoczonych. W Water & Wine jest odpowiedzialna za rezerwacje i opiekę nad gośćmi restauracji.