Dania

Lody szparagowe
z syropem sosnowym

„Risotto” z białych szparagów
z dojrzewającym kozim
serem i rzepakiem

Surowa wołowina
z dzikim czosnkiem i pleśnią
z koziego twarogu

Mleczna jagnięcina
z ziemniakiem
pieczonym w soli

Deser z drzewa brzozowego

Pstrąg, nasturcja
i szparagi chmielowe

Sum wiślany
ze strzałką wodną,
jałowcem i dzikimi
ziołami

Kacza wątroba
z tokajem i bzem

Leśny bulion
z ziemniakiem
z ogniska

Palona kapusta
z dżemem pomidorowym
i żółtkiem

Lody szparagowe z syropem sosnowym

„Risotto” z białych szparagów z dojrzewającym kozim serem i rzepakiem

Surowa wołowina z dzikim czosnkiem i pleśnią z koziego twarogu

Mleczna jagnięcina z ziemniakiem pieczonym w soli

Deser z drzewa brzozowego

Pstrąg, nasturcja i szparagi chmielowe

Sum wiślany ze strzałką wodną, jałowcem i dzikimi ziołami

Kacza wątroba z tokajem i bzem

Leśny bulion z ziemniakiem z ogniska

Palona kapusta z dżemem pomidorowym i żółtkiem