Dania

Przypalany brokuł z
sosem z serwatki, kwiatami
brokuła i olejem serowym

Pierogi z gęsiną,
śliwką, jabłkiem
i bulionem z gęsi

Ryba „po grecku”

Deser ze słonecznika
z orzechem

Lody borowikowe
ze świeżym
orzechem laskowym

Pierogi z kominkami, palonym
masłem i kawiorem z jesiotra
(Antonius Caviar Siberian 6*)

Lody z kalafiora
z lawendą

Tatar z lubelskiej
jagnięciny z chlebem
na zakwasie

Świeży zielony groszek
z werbeną, tymiankiem cytrynowym,
bulionem z boczku wędzonego
i suszona ikrą z sandacza

Lody szparagowe
z syropem sosnowym

„Risotto” z białych szparagów
z dojrzewającym kozim
serem i rzepakiem

Surowa wołowina
z dzikim czosnkiem i pleśnią
z koziego twarogu

Mleczna jagnięcina
z ziemniakiem
pieczonym w soli

Deser z drzewa brzozowego

Pstrąg, nasturcja
i szparagi chmielowe

Sum wiślany
ze strzałką wodną,
jałowcem i dzikimi
ziołami

Kacza wątroba
z tokajem i bzem

Leśny bulion
z ziemniakiem
z ogniska

Palona kapusta
z dżemem pomidorowym
i żółtkiem

Przypalany brokuł z sosem z serwatki, kwiatami brokuła i olejem serowym

Pierogi z gęsiną, śliwką, jabłkiem i bulionem z gęsi

Ryba „po grecku”

Deser ze słonecznika z orzechem

Lody borowikowe ze świeżym orzechem laskowym

Pierogi z kominkami, palonym masłem i kawiorem z jesiotra (Antonius Caviar Siberian 6*)

Lody z kalafiora z lawendą

Tatar z lubelskiej jagnięciny z chlebem na zakwasie

Świeży zielony groszek z werbeną, tymiankiem cytrynowym, bulionem z boczku wędzonego i suszona ikrą z sandacza

Lody szparagowe z syropem sosnowym

„Risotto” z białych szparagów z dojrzewającym kozim serem i rzepakiem

Surowa wołowina z dzikim czosnkiem i pleśnią z koziego twarogu

Mleczna jagnięcina z ziemniakiem pieczonym w soli

Deser z drzewa brzozowego

Pstrąg, nasturcja i szparagi chmielowe

Sum wiślany ze strzałką wodną, jałowcem i dzikimi ziołami

Kacza wątroba z tokajem i bzem

Leśny bulion z ziemniakiem z ogniska

Palona kapusta z dżemem pomidorowym i żółtkiem